Hızlı ve Öfkeli 9 Geliyor

Hızlı ve Öfkeli 9, Justin Lin'in yönettiği, başrollerini Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren ve Charlize Theron'un paylaştığı Amerikan yapımı aksiyon filmi. Hızlı ve Öfkeli film serisinin dokuzuncu filmidir. 

Hızlı ve Öfkeli 9  filmi için heyecan dorukta! Serinin dokuzuncu filmi için milyonlarca kişi yayınlanacak olan fragmanı beklerken ilk gösterim tarihi ile birlikte tanıtım videosu da yapım şirketi tarafından yayınlandı. Han'ın geri dönüşü ile adeta nefes kesecek yapımın tanıtımındaki görüntüler bile izleyicilerinin nefeslerini kesmeye yetti. Dünyaca ünlü aktör Vin Diesel,Michelle Rodriguez, Jordana Brewster gibi efsane isimlerin yer aldığı yapım Nisan  ayında beyaz perdeye yansıyacak.

Başrollerinde efsane isim Vin Diesel'in bulunduğu yapım tanıtım filmi ile nefesleri kesti. Serinin dokuzuncu filmi olarak vizyona gireceği bilinen ve binlerce kişinin heyecanla beklediği Fast and Furious 9 fragmanı yapım şirketi tarafından hayranları ile paylaşıldı. 2006 yılında çıkan filmde öldüğü düşünülen Han'ın ise tanıtım videosunda görüntülenmesi adeta tüm filmseverleri şoka uğratırken Jakob tüm aileyi yok etmek için harekete geçecek. 

Daniel Casey ve Chris Morgan'ın senaryosunu kaleme aldığı Hızlı ve Öfkeli 9'da; Vin Diesel,Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Lucas Black, Ludacris, John Cena, Charlize Theron ve Nathalie Emmanuel filmdeki oyuncuları arasında yer alıyor.

 

İşte diğer detaylar ve serinin dokuzuncu filminin tanıtımı…

Yayın tarihi8 Nisan 2020 (Belçika)

YönetmenJustin Lin

Film müziğinin bestecisiBrian Tyler

Film dizisiHızlı ve Öfkeli

YapımcılarVin DieselClayton TownsendNeal H. Moritz